Selecteer een pagina

Aanbiedingen

Op zoek naar een mooie all-inclusive aanbieding?

Met het all-inclusive overzicht van Allinclusief.com mis je nooit een geweldige aanbieding. Filter eenvoudig op de verschillende bestemmingen – per land, regio of plaats. De vele prachtige foto’s geven je direct een goed beeld van de accommodatie en brengen je gelijk in de vakantiestemming! Waarschijnlijk kun je na het zien van de vele mogelijkheden niet meer wachten om te boeken. Wij wensen je alvast een fantastische allinclusief vakantie!

Wat is bij een all-inclusive vakantie inbegrepen?

Bij een all-inclusive vakantie zijn verschillende faciliteiten en diensten bij de prijs van het pakket inbegrepen. Dit kan per aanbieder en bestemming verschillen, maar meestal omvatten all-inclusive vakanties de volgende dingen:

 • Accommodatie: Het verblijf in een hotel of resort, waarbij de prijs van de kamer, maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.
 • Maaltijden: Dit omvat meestal ontbijt, lunch en diner, en soms ook snacks. Sommige resorts bieden ook een 24-uurs service voor eten en drinken.
 • Drankjes: All-inclusive vakanties bieden doorgaans onbeperkte alcoholische en non-alcoholische dranken, maar de selectie kan per resort verschillen.
 • Activiteiten: Sommige all-inclusive resorts bieden activiteiten en entertainment zoals sportfaciliteiten, fitnessruimtes, zwembaden, avondshows, kinderclubs en excursies.
 • Wellness en spa: Veel all-inclusive resorts hebben een spa- en wellnesscentrum waar je kunt genieten van massages, schoonheidsbehandelingen en andere wellnessdiensten.

  Het is belangrijk om te weten dat de exacte inbegrepen faciliteiten en diensten variëren en afhankelijk zijn van het specifieke all-inclusive pakket dat je boekt. Lees daarom de beschrijving en voorwaarden van het pakket goed door om precies te weten wat je kunt verwachten. Zo voorkom je overwachte extra kosten.

  Is bij een all-inclusive de vlucht ook inbegrepen?

  Bij all-inclusive vakanties is het mogelijk dat de vlucht is inbegrepen, maar dit is niet altijd het geval. Het hangt af van de aanbieder en het pakket dat je boekt. Sommige all-inclusive vakantiepakketten omvatten vluchten, transfers van en naar de luchthaven en accommodatie, terwijl andere alleen accommodatie en maaltijden bevatten zonder vluchten.

  Het is belangrijk om de voorwaarden en inbegrepen services van elk all-inclusive vakantiepakket dat je overweegt goed door te nemen om te begrijpen wat er wel en niet is inbegrepen, en wat de totale kosten zijn. Als de vlucht niet is inbegrepen, moet je dit zelf apart regelen en betalen. Sommige reisorganisaties bieden echter ook de mogelijkheid om een all-inclusive vakantiepakket zonder vluchten te boeken, zodat je jouw eigen vluchten kunt regelen en flexibel kunt zijn met jouw reisplannen.

  ALL INCLUSIVE VAKANTIE
  IN EUROPA

  Spanje, Griekenland of gewoon in Nederland. Het all inclusive concept is in heel Europa te vinden. Vaak, afhankelijk van de afstand vanaf Nederland, zit een vliegreis bij de prijs inbegrepen. Binnen Europa kun je dan ook in een relatief korte tijd al op de plaats van bestemming zijn. Een inbegrepen transfer brengt je naar je hotel en na het inchecken neem je gelijk een duik in het zwembad. De vakantie kan beginnen zonder de stress van verdere uitgaven.

  OF LIEVER EEN ALL-IN
  BUITEN EUROPA?

  Egypte of Curaçao. Je zit wat langer in het vliegtuig, maar de bestemming zelf is het meer dan waard. Gebruik je hotel als uitvalsbasis om ook de prachtige landen buiten Europa te ontdekken. Nieuwe culturen, prachtige natuur en geschiedenis laten je zeker nog een keer terugkomen. Ontbijt ’s ochtends met een enorme keuze aan verschillende producten, neem een duik in het zwembad voordat je het land gaat verkennen en kom ’s avonds weer terug voor de lekkerste gerechten. Er zijn basic all-inclusives met het hotel, de vlucht en het eten inbegrepen. Maar kijk ook zeker naar de uitgebreide varianten die je de mogelijkheid geven tot het volgen van unieke excursies en rondleidingen.

  WERELDWIJD OPTIES VOOR DE PERFECTE VAKANTIE

  Voor een all inclusive hoef je niet binnen Europa te blijven. De prijs zal uiteraard iets hoger liggen als je naar een bestemming buiten Europa wilt, maar ook dan worden alle vluchten en transfers vaal voor je geregeld. Daarnaast is een all inclusive in verhouding nog steeds goedkoper dan het boeken van een huisje en alle bijkomende kosten. Het hotel waar je verblijft is een perfecte uitvalsbasis om het land of de regio te ontdekken. En weten dat het eten op je staat te wachten als je weer terugkomt is natuurlijk een heerlijk gevoel.

  Geen aanbieding missen?